GROEPEN - FEESTEN- EVENEMENTEN

Op zoek naar een unieke locatie waar je als (kleine of grote) groep in alle privacy en comfort kan lunchen of dineren? Restaurant Oregano op de dijk in Lier heeft alles voor groepen en bedrijfsgroepen die willen dineren in een hippe setting, mooie omgeving en het rustgevend panoramisch uitzicht op het Nete kanaal. Laat ons ervaren en ambitieus team jou telkens weer verwennen met een culinair menu en aangepaste wijnen op maat van jouw evenement.

GROEPEN GROOT OF KLEIN

Voor elk soort feest, evenement, receptie of vergadering… Restaurant Oregano op de dijk in Lier is dé locatie voor groepen groot of klein die willen dineren in een rustige setting, en een luisterend oor voor specifieke wensen.

Allereerst bieden we voldoende ruimte voor (kleine of grote) groepen om in alle privacy en comfort te kunnen lunchen of dineren. In de zomermaanden is het ook mogelijk om plaats te voorzien op ons grote en gezellige terras. Onze Privé parking is ook altijd een handige plus voor grote groepen. Daarnaast werken we voor iedere groep graag een culinair voorstel uit op maat. Laat ons weten wat je wenst, ons keukenteam speelt hier gericht op in. Alles is mogelijk voor groepen die bij ons in centrum Lier willen genieten van Italiaanse klassiekers op maat van uw event: ontbijt, diner, lunch,…  Laat aan ons weten wat je wenst, al snel ontvangt je een volledig voorstel op maat.

Groepen
Vraag naar onze menu's op maat van uw evenement of feest.
- Oregano Lier
"Unieke locatie, fantastische bediening, en vooral lekker eten! De ideale locatie voor ons jaarlijks bedrijfsetentje dus! Wij komen zeker terug! "
- Dhr. Embrechts
MENU OP MAAT VAN JOUW GROEP OF EVENEMENT

Onze chef-kok en zijn keukenteam spelen met tal van arrangementen gericht in op uw culinaire wensen en verlangens. U laat ons weten hoeveel gangen u voor ogen heeft en welke gerechten uw voorkeur wegdragen. Wij werken op maat een voorstel uit.

Onze chef-kok is gespecialiseerd in een seizoensgebonden Italiaanse keuken met een twist en maakt hierbij gebruik van heel wat verrassende ingrediënten.Naast groepsdiners aan tafel organiseren wij graag voor u: Walking dinners, Groepslunches aan tafel, Groepsbrunches aan tafel, Ontbijt- en brunchbuffetten, Drank- en luncharrangementen voor vergaderingen, productvoorstellingen, seminaries,… Bedrijfsrecepties met hapjes, Groepsdiners, Ontbijt- of brunchvergaderingen, Walking dinners, Teambuildings en bedrijfdrinks

RESERVEREN NU VOOR JOUW GROEP OF EVENT